Яловичі щоки у вині на сковороді з пюре з селери простий рецепт. Розбавимо солодку тему щоками у вині з пряною приправою яку мені рекомендувала Інна. Це вийшло неймовірно круто, чесно. Апельсин, вино, щоки і теплота від Чилі на корені язика – я обожнюю коли грають з перцем Чилі, власне, що я і сама постійно практикую😅 Тому мій вам непроханий рада – не бійтеся перцю Чилі, суміші з перцем…і нехай він не обов’язково повинен бути пекучою гостротою на всьому мовою так, що ви більше нічого не відчуваєте…він може і повинен давати прянощі, саме те відчуття гостроти і тепла в горлі.
Інгредієнти
▪️1кг яловичих щік
▪️400гр червоного сухого вина
▪️цибуля шалот (можете брати будь -)
▪️2 моркви
▪️100гр томатів у власному соку
▪️сіль
▪️будь-які прянощі і пристрасті
Для подачі:
▪️пюре з селери
▪️м’ята
Яловичі щоки у вині на сковороді з пюре з селери покроковий рецепт
1. Я люблю велику нарізку, тому цибулю залишила як є, морква крупною соломкою. Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинній олії. Додаємо до овочів зачищені щоки, томати, вино, пряности.
2. З прянощів у мене «апельсин і Чилі». Накриваємо все кришкою і тушкуємо 2-3 години. Подавати з овочевим пюре.
3. Ми зробили пюре із селери, можна з цвітної капусти, батата.
4. Посипаємо рубаною м’ятою і подаємо з холодним. журавлиним сидром. Повірте, це шикарно!