Рибні котлети по-японськи. Можна використовувати фарш з будь-якої риби, у мене був з горбуші. Котлети вийшли ніжними! Японські рибні котлети з фаршу на сковороді простий рецепт домашній.
Інгредієнти
🔸500 г будь-якого рибного фаршу
🔸3 жовтки
🔸3 білка
🔸1 ч. л. цукру
🔸1 ст. л. борошна з гіркою
🔸сіль, перець
Японські рибні котлети з фаршу на сковороді покроковий рецепт
1. Фарш, жовтки, сіль, перець і борошно добре перемішати. Окремо збити білки з цукром до стійких пиков.
2. Ввести білки в фарш кількома порціями і акуратно перемішати. Недовго обсмажувати на середньому вогні на рослинній олії з двох сторін (не до готовності, нехай серединка залишиться сирою).
3. Викласти всі котлетки в сковорідку, додати трохи гарячої води, накрити кришкою і томити 1-2 хв. на повільному огне.