Як смачно зробити Яєчний омлет з начинкою від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гордон Рамзі перетворює Ренданг в омлет в Індонезії | Збитий.
Інгредієнти
4 цибулі-шалот, тонко нарізаних
3 зубчики часнику, тонко нарізані
2 см кореня імбиру, тонко нарізаного
2 червоних перцю Чілі, нарізаних
Масло (канолова або з виноградних кісточок)
Листя кафрського лайма
1 1-дюймовий скибочку галангала (продається в спеціалізованих і азіатських продуктових магазинах)
4-6 в’ялених мальків (або вашої улюбленої в’яленої риби), нарізаних
4 Качиних яйця (або використовуйте замість них звичайні яйця)
1 Чайна ложка червоної пасти Чилі
1 Чайна ложка зеленої пасти Чилі
Яєчний омлет з начинкою від Гордона Рамзі покроковий рецепт
1. Додайте в сковороду приблизно столову ложку олії, як тільки вона нагріється, додайте часник, цибуля-шалот, чилі і імбир. Також додайте декілька листків кафрського лайма. Приблизно через хвилину у галангала. Як тільки галангал буде готовий, наріжте рибу і додайте в суміш. Як тільки часник і цибулю-шалот карамелизуются, вийміть кафрські листя і галангал.
2. Розбийте яйця в миску і перемішайте. Додайте пасту чилі, перемішайте до однорідної маси. Як тільки все буде готове, додайте в суміш часнику і цибулі-шалот. Змішати яєчну суміш з сумішшю цибулі-шалот, поки яйця не будуть готові на дві трети.
3. Як тільки вони приготуються на дві третини, викладіть всю суміш на сковороду і дайте поваритися 1 хвилину. Додайте суміш ренданга поверх яєць по мірі їх приготування, розподіляючи рівномірне кількість по всій яєчної суміші (рецепт ренданга нижче!).
4. Поки яйця готуються, постукуйте по сковороді, щоб яйця відокремилися від дна сковороди. Коли яйця повністю приготуються, натисніть на сковороду 3 рази і наклоните.
5. Використовуючи лопатку, почніть з верхньої частини похилій форми і почніть перевертати яйця. Продовжуйте нахиляти сковороду, поки вона не досягне дна сковороди, де ви зможете перекотити її прямо на тарелку!