Яєчний рол з цукіні по корейськи

Як зробити яєчний рол з цукіні рецепт простий по корейськи.

Інгредієнти

цукіні 1 шт.
5-7 яєць
зелена цибуля 1 перо
червоний перець чилі 1 шт.
зелений перець чилі 1 шт.
трохи ковбаси
3 зубчики часнику
трохи солі
трохи рослинного масла

Яєчний рол з цукіні по корейськи покроковий рецепт

1. Тонко наріжте цукіні на гуртки, трохи посоліть і дайте настоятися 20 хвилин. Наріжте на дрібні кубики сосиску (ковбаску), перці чилі і дрібно наріжте зелену цибулю. Подрібніть часник. Розбийте 3 яйця посоліть і додайте туди всі подрібнені овочі, помешайте.
2. Інші два яйця розбийте і просто посоліть і перемішайте. Видаліть з гуртків цукіні воду. Нагрійте сковороду з рослинним маслом, залийте яєчну суміш з овочами і готуйте яєчний рол на слабкому вогні. Нагрійте сковороду, змащену рослинним маслом, укладіть кружечки кабачків рядами і один на друга.

3. Залийте частина яєчної суміші, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні поки цукіні не скріпити яйцем. Потім переверніть цукіні в яйці на іншу сторону, полийте залишками яєчної маси і загорніть в цукіні перш приготований яєчний рол. Готуємо весь час на слабкому вогні. Остудіть отриманий рол і наріжте на шматки великого размера.

4. Поради: * Для приготування даного ролу краще використовувати спеціальну прямокутну сковороду. * Готуйте цю страву весь час на слабкому вогні. * Начинка внутрішнього ролу залежить від вашого вибору. Можна додати будь-які дрібно нарізані овочі. * Ви можете збільшити розміри ролу за рахунок збільшення кількості яєць і підливаючи цю суміш на сковроду нарашивая шари ролла.