Закуска сир саганакі по грецьки

Як зробити закуску сир саганакі по грецьки рецепт простий. Ще одна чудова закуска до вашого святкового столу – саганакі!

Інгредієнти

* 200 гр сиру фета
* 1 яйце
* 3 ст. ложки борошна
* 1/3 склянки кунжутного насіння ( можна використовувати білі і чорні)
* 1 ч. ложка листя чебрецю
* Оливкова олія
* Мед

Закуска сир саганакі по грецьки покроковий рецепт

1. Підготуйте інгредієнти. Сир можна заздалегідь нарізати на скибочки товщиною приблизно 2 сантиметри, але я люблю смажити сир цілком. В окрему миску додайте борошно і обваляйте сир зі всіх сторін. Борошно можна використовувати пшеничне або рисову. В іншій мисці збийте одне яйцо.
2. Занурте сир. У третин мисці змішайте насіння кунжуту і листя чебрецю. Обваляйте сир в насінні. Розігрійте сковороду з високими бортиками на середньому вогні і налийте стільки рослинного масла, щоб воно прикрив дно тонким слоем.

3. Обсмажте сир на соняшниковій або оливковій олії по 2-3 хвилини з кожного боку до появи золотистої скоринки апетитною. Подавайте з медом і келихом смачного грецького вина!