Закуска з кабачків пальчики оближеш на святковий стіл простий рецепт.
Інгредієнти
🔹Кабачки – 2 пор. шт.
🔹часник Сушений – 1 ч. л.
🔹Паприка – 1 ч. л.
🔹Панірувальні сухарі – 2 ст. л.
🔹Сметана будь – 2 ст. л.
🔹Сіль за смаком
Для соусу:
🔹Сметана – 5 ст. л.
🔹Мазик – 5 ст. л.
🔹Часник 3 зуб.
🔹Чорний перець, сіль і цукор – по 0,5 ч. л.
🔹Кріп
Закуска з кабачків пальчики оближеш на святковий стіл покроковий рецепт
1. Кабачки миємо, ріжемо на брусочки. Засипаємо до них всі інгредієнти і добре перемешиваем.
2. Форму/деко змащуємо маслом і викладаємо кабачки в 1 шар. 30-40 хв 180 градусов.
3. У цей час робимо соус. Все подрібнюємо, змішуємо і готово. Соус шикарно залетить до будь-якого м’яса взагалі)
4. * у мене кабачки залишилися все одно досить м’якими. Я не знаю, що можна зробити. Вичавити їх або підвищити градус. Але і так було смачно. Тільки естетика постраждала 😅
Відео рецепт 👇