Запечена капуста броколі в паніровці в духовці простий рецепт. Прекрасна варіація на тему смачної вечері! Хрусткі шматочки в ніжному кешью-соусі… Пальчики оближеш👌🏻 Вам сподобається, навіть якщо ви зовсім не любите брокколі.
Інгредієнти
🔹190г білого борошна
🔹100 г нутовой борошна
🔹310-375 р рослинного молока
🔹1 чайна ложка часникового порошку
🔹1 ч. л. копченої паприки
🔹Щіпка будь солі хорошої якості
🔹300 г суцвіть броколі
🔹125 мл гострого соусу (за смаком, опціонально)
🔹100 мл кленового сиропу
⠀
Вершковий соус
🔹65 г сирих горіхів кешью
🔹65 мл рослинного молока
🔹1 столова ложка лимонного соку або яблучного оцту
🔹Щіпка солі
🔹1 столова ложка сушеного кропу
🔹1 чайна ложка часникового порошку
Запечена капуста броколі в паніровці в духовці покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 180 ° C. У середній мисці змішайте перші 6 інгредієнтів. Занурте брокколі в тісто. Струсіть зайве рідке тісто. Покладіть брокколі на противень.
2. Запікайте брокколі в духовці протягом 20 хвилин. Через 10 хвилин після старту не забудьте перевернути. Тим часом у маленькій мисці змішайте гострий соус і кленовий сироп.
3. Полийте їм брокколі і випікайте ще 15-20 хвилин або до тих пір, поки тісто не стане золотистим. Тим часом зробіть вершковий соус: додайте всі інгредієнти в блендер і перемішайте до однорідної массы.