Стільки питань з спаржі… хоча і рецепт не новий, і на його приготування (тобто, ПІДГОТОВКУ) йде 3-5 хв. 🤗🤗🤗 Готуємо Запечену свіжу зелену спаржу в духовці рецепт.
Інгредієнти
Спаржа
Сіль, перець, сушена паприка або часник, толченные (панірувальні) сухарі, тертий сир (типу пармезан)
Запечена свіжа зелена спаржа в духовці покроковий рецепт
1. Отже, включити духовку розігріватися до 200-220 гр. СПАРЖУ вимити, відламати/відрізати тверді кінці біля основи пагонів і при необхідності зачистити їх небагато овочерізкою (необхідність цього кроку залежить те спаржі; в останньому відео у мене були досить молоді і ніжні пагони спаржі, тому я не зачищала…)
2. Викласти спаржу на деко, застелений пекарської папером, в ОДИН ШАР! Добре посолити, (я ОБОВ’ЯЗКОВО ДОДАЮ ГОМАСИО (кунжутную сіль), поперчити, можна додати сушену паприку або часник, присипати трохи толченными (панірувальними) сухарями, тертим сиром (типу пармезан) …. побільше;
3. Збризнути все оливковою олією і запекти… 20-25 хв до 🕓 готовности.