Запечена свиняча грудинка в духовці у фользі цілим шматком

Знаменита закуска, яка зводить з розуму весь світ! Замість ковбаси!🔥 Запечена свиняча грудинка в духовці у фользі цілим шматком смачно простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Свиняча грудинка – 1,5 кг.
Вода – 2литра
Сіль – 3ст.л.
Приправа для шашлику – 1ст.л.
Насіння гірчиці -1ч.л.
Насіння коріандру – 1ч.л.
Лавровий лист – 3-4шт.

Перед запіканням:
Часник – 1 головка
Приправа для шашлику – 1ст.л.
Для додання кольору:
Паприка подкопченная – 1ст.л.
Мед – 1ч.л.

Запечена свиняча грудинка в духовці у фользі цілим шматком покроковий рецепт

1. У каструлю налити 2 літри води. Додати сіль, приправу для шашлику, насіння гірчиці, насіння коріандру і лавровий лист. Поставити на вогонь, після закипання зменшити вогонь і кип’ятити 5 минут.

2. Дати повністю охолонути. Опустити грудку і поставити в холодильник на добу. У мисці змішати 1 головку часнику і 1 ст. л. приправи для шашлику. Грудинку добре обсушити і натерти специями.

3. Загорнути у фольгу ( у два шари). Готувати 60 хвилин при 180°С У мисці змішати 1 ч. л. меду, 1 ст. л. паприки. У паприку додати сік від грудинки. Нанести суміш на грудинку.

4. Готувати при 180°С 5-10 хвилин. Перевернути, змастити сумішшю і поставити ще на 10 минут.

5. Можна їсти відразу, а можна дати повністю охолонути

Відео рецепт 👇