Запечена вівсяна каша з яблуками в духовці

Запечена вівсяна каша з яблуками в духовці !🍏Ви Не ПРОБУВАЛИ НІЧОГО СМАЧНІШОГО! Купую ДЕШЕВУ Вівсянку і ПЕЧУ дуже СМАЧНЕ ПЕЧИВО. Супершвидка, смачне, корисне вівсяне печиво з яблуком. Трохи вівсянки і чудове печиво у вас на столі. Просто і смачно, легкий і швидкий рецепт. До чаю.

Інгредієнти

На ~ 10 штук (~ 420г)
– 110г вівсяних пластівців
– 60г вершкового масла
– 1 яйце
– 50г цукру
– 1 яблуко
– 50г борошна
– апельсин
– 1 ч. л. розпушувача
– 1 ч. л. ванільного цукру
– родзинки, горіхи по 1 ст. л. або за смаком

Запечена вівсяна каша з яблуками в духовці покроковий рецепт

1. Вершкове масло змішати з цукром, ванільним цукром і яйцем. Всипати вівсяні пластівці і перемішати. Додати борошно, цедру апельсина, розпушувач і розмішати до однорідної маси. Яблуко нарізати на невеликі шматочки. До подрібненого яблуку додати жменя будь-яких горіхів і жменю родзинок. Сюди ж видавити з апельсина трохи соку(4-5 ст. л). Перемешать.
2. Яблучну суміш додати до тесту і все разом добре розмішати. З тіста сформовать невелике кругле печиво. Викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15 минут.
3. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки. * Я використовую вівсяні пластівці тривалого варіння (на упаковці час варіння 12-17 хвилин), але можна використовувати будь-які пластівці (геркулес, екстра, вівсяну муку або подрібнені вівсяні пластівці ), їх кількість вже регулюйте самі, виходячи з консистенції теста.
4. *Можна до яблучної начинки також додати корицю за смаком. Замість горіхів і родзинок можна використовувати будь-які сухофрукти(курага, чорнослив), також кокосову стружку, трохи свіжих або заморожених ягод.