Запечені баклажани половинками з помідорами і сиром в духовці

Запечені баклажани половинками з помідорами і сиром в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

2 середніх баклажана
1 столова ложка італійських або тосканських приправ
2 столові ложки оливкової олії
1/2 склянки томатного соусу
10 помідорів чері, нарізані навпіл
1/2 склянки веганского сиру або звичайний
свіжа петрушка для прикраси

Запечені баклажани половинками з помідорами і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180 градусів і застеліть деко пергаментним папером. Розріжте кожен баклажан навпіл вздовж і проріжте м’якоть у вигляді поперечної ромбовидної штриховки.

2. Розкладіть половинки баклажанів на підготовленому деко, збризніть маслом і посипати приправами. Відправити в духовку на 20 хвилин. Вийняти з духовки, не вимикаючи огонь.

3. З допомогою виделки зробіть поглиблення в кожному з баклажанів. Зверху полийте томатним соусом, помідорами чері та сыром.

4. Поверніть в духовку ще на 10 хвилин або поки сир не розплавиться, а верхівки не стануть золотисто-коричневими. Подавати теплим, прикрасивши свіжою петрушкой.