Запечені човники з баклажанів в духовці з фаршем та сиром простий рецепт домашній 🔥 І в бенкет, і в світ , як кажуть ☺️ Готується все дуже просто.
Інгредієнти
На 1 баклажан вагою 300 гр :
Фарш -150 гр
Цибулю -100 гр
Сир -100 гр
Запечені човники з баклажанів в духовці з фаршем та сиром покроковий рецепт
1. Баклажан розрізати уздовж, акуратно прибрати нутрощі ложкою, щоб вийшли човники. Решту нарізати на кубики і обсмажити разом з фаршем і цибулею до напівготовності на рослинній олії, трохи посолить.
2. Човники опустити в киплячу підсолену воду на 1-2 хвилини, перекласти їх у форму і щільно нафарширувати начинкой.
3. Накрити фольгою, Запікати в духовці при 180 -200 З 20 хвилин, зняти фольгу, посипати сиром і дати йому расплавиться.
4. Все готово, це дуже смачно 🤤 І на вечерю і на святковий стол.
Відео рецепт 👇