Запечені кабачки фаршировані фаршем та сиром у духовці

Скоро почнеться сезон кабачків, тому пропоную Вам приготувати смачну страву, що можна їсти в будь-який прийом їжі 👍 Запечені кабачки фаршировані фаршем та сиром у духовці простий рецепт.

Інгредієнти

🔸️ Кабачок – 1 шт.
🔸️ Фарш – 200 гр.
🔸️ Будь-які овочі за смаком
🔸️ Сіль і спеції за смаком
🔸️ Сир – 80 гр.

Запечені кабачки фаршировані фаршем та сиром у духовці покроковий рецепт

1. Кабачок ріжемо на кілька частин, прибираємо з них нутрощі. До фаршу додаємо будь поросяти, ягняти овочі (можна не додавати), сіль і специи.
2. Фаршем начиняємо наші кабачки, укладаємо їх у форму для запікання і ставимо в духовку.
3. За 5 хвилин до готовності посипаємо кабачки тертим сиром і знову прибираємо в духовку на 5-7 хвилин. Наші кабачки готовы.