Запечені персики з сиром в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
КБЖУ однієї половинки персика
~138,6/7,5/8,2/8,7
⠀
Інгредієнти:
• 2 стиглих персика (середні)
⠀
сирна начинка:
• 100 р. сиру в брикеті (ісп. 9%)
• 50 г м’якого сиру (ісп. 9%)
• підсолоджувач (ісп. 5 р. эритритола)
⠀
крихта:
• 20 р. вівсяних пластівців
• 15 р. горіхів (ісп. волоські)
• спеції
• кориця
• мускатний горіх
• підсолоджувач (ісп. 5 р. эритритола)
• 10 р. масла дхі/кокосове/вершкове (ісп. дхі)
Запечені персики з сиром в духовці покроковий рецепт
1. Кожен персик розділити на дві частини і відокремити від кісточки. ⠀ В окремій ємності змішати інгредієнти для сирної начинки. ⠀ Для крихти подрібнити в кавомолці вівсяні пластівці і горіхи, додати спеції і підсолоджувач за смаком, потім додати рослинне масло, добре перемішати. ⠀
2. Якщо немає кавомолки, вівсяні пластівці пом’яти руками, а горіхи дрібно нарізати ножем. ⠀ Сирну масу викласти на персики, сформувавши шапочки, зверху трохи придавлюючи пальцями розподілити всю крихту. ⠀
3. Персики викласти на деко, застелений пергаментним папером, відправити в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів. Запікати 20 хвилин. По готовності дати охолонути 10-15 хвилин. ⠀ Приємного апетиту!