Запечений Фаршировані перці з фаршем, рисом, сиром і часником в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
перці 7-9 штук
фарш яловичина-свинина 600 грам
рис відварний 200-250 грам
сир м’який 250 грам
цибуля 1 головка велика
часник 4-5 зубчиків
перетерті томати 350 гр
сметана 2-3 столові ложки
сіль , перець, приправа для фаршу
Запечений Фаршировані перці з фаршем, рисом і сиром в духовці покроковий рецепт
1. Замішуємо фарш як на відео і даємо йому постояти 20 хв. Перець миємо, очищаємо від насіння і перегородок. Начиняємо, але не до кінця, залишаємо місце під сыр.
2. Викладаємо у форму і заливаємо соусом: перетерті томати, вода, сіль, перець, сметана. Накриваємо фольгою й запікаємо при температурі 180-200 градусов.
3. Після того, як соус закипів 40-60 хв. За 10 хв до закінчення готування додаємо натертий сыр.
Відео рецепт 👇