Запечений Фаршировані перці з фаршем, рисом і сиром в духовці

Запечений Фаршировані перці з фаршем, рисом, сиром і часником в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

перці 7-9 штук
фарш яловичина-свинина 600 грам
рис відварний 200-250 грам
сир м’який 250 грам
цибуля 1 головка велика
часник 4-5 зубчиків
перетерті томати 350 гр
сметана 2-3 столові ложки
сіль , перець, приправа для фаршу

Запечений Фаршировані перці з фаршем, рисом і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Замішуємо фарш як на відео і даємо йому постояти 20 хв. Перець миємо, очищаємо від насіння і перегородок. Начиняємо, але не до кінця, залишаємо місце під сыр.

2. Викладаємо у форму і заливаємо соусом: перетерті томати, вода, сіль, перець, сметана. Накриваємо фольгою й запікаємо при температурі 180-200 градусов.

3. Після того, як соус закипів 40-60 хв. За 10 хв до закінчення готування додаємо натертий сыр.

Відео рецепт 👇