Запечений гарбуз з сиром і часником в духовці Гордона Рамзі

Як смачно зробити Запечений гарбуз з сиром і часником в духовці від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 Жолудь Гарбузовий (відомий як гарбуз)
Топлене масло
3 цибулини, нарізані
2 нарізаних зубчика часнику
1-дюймовий шматочок імбиру, нарізану
2 зелених перцю чилі, нарізаних з насінням
5-6 листків кафрського лайма
3 сушених Червоних перцю чилі
1 1/2 Чашки кокосового молока
3 Нарізаних помідори рома
2 Нарізаних зелених цибулини
1 Бушель коріандру/Кінзи, Нарізану
Червоний мелений перець Чилі (він повинен бути гострим)
Пальмовий цукор
Мелений перець чилі
Мелений коріандр
Куркума
3 столові ложки цукрової пудри
1 Лайм
1/4 склянки кокосової борошна плюс додатково для посипання

Запечений гарбуз з сиром і часником в духовці Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розріжте половину жолудевої гарбуза. Очистіть всередині, а потім наріжте на скибочки товщиною близько 1 дюйма. Відріжте шматок від нижньої частини, щоб пізніше можна було розкласти гарбуз для посипання. Змішайте гарбуз з 1/4 склянки топленого масла і приправте сіллю, перцем, 1 чайною ложкою червоного порошку Чилі, 1 чайною ложкою коріандру і 1 чайною ложкою куркуми. Потім запікайте на грилі або в духовці на середньо-високому огне.
2. Переверніть гарбуз, як тільки вона обвуглиться з одного боку. Як тільки інша сторона обвуглиться, зменшіть вогонь і продовжуйте перевертати. Загорніть у фольгу і тримайте на слабкому вогні до повної готовності. У велику каструлю для соусу додайте близько 2 столових ложок топленого масла, потім, коли воно нагріється, додайте цибулю, приправити сіллю і перцем і перемешайте.
3. Після того, як цибуля почне готуватися близько 5-6 хвилин, додайте часник, а через кілька хвилин – імбир і зелений перець чилі. Ще через кілька хвилин додайте листя кафра, а потім червоний перець чилі і перемішайте до світло-коричневого кольору. Як тільки цибульна суміш стане світло-коричневою, додайте 1 столову ложку куркуми, 1 столову ложку коріандру, 1 чайну ложку червоного порошку Чилі і 1 чайну ложку порошку чили.
4. Змішайте і обсмажте спеції. Беремо другу половину гарбуза-жолудя, розрізаємо на четвертинки і очищаємо зсередини (зверніть увагу, якщо гарбуз така ж велика, розріжте її навпіл). Потім, використовуючи тертку для сиру, натерти гарбуз з великою боку. Додайте в цибульну суміш і готуйте. Як тільки всі придбає приємний колір, додайте кокосове молоко і трохи воды.
5. Доведіть до кипіння, потім варіть на повільному вогні. (Якщо кокосової основи каррі недостатньо, додайте ще молока) Приблизно через 10-15 хвилин, коли суміш стане ароматною, додайте цукор, помідори, зелений лук і кінзу/коріандр і перемішайте. Додайте також приблизно столову ложку пальмового цукру. Візьміть лайм, вичавіть сік поверх суміші і перемешайте.
6. Як тільки каррі дійсно набуде смак і форму, додайте кокосову борошно. Коли каррі буде готове, дістаньте червоний перець чилі (якщо тільки вам не подобається ваш гість 😉 )
7. Використовуючи сервірувальний піднос, викладіть 5-6 приготованих желудевых кабачків вертикально і змажте каррі. Завершіть кокосової борошном і подавайте!