Як зробити запечений сир фета в духовці рецепт простий ❤️🔥 Моя кулінарна книга «Жити смачно» стала бестселером і виходить вже четвертим тиражем. Я знаю за що її люблять. Ось за такі прості і зрозумілі рецепти. Які точно виходять з продуктів, які є в магазині біля будинку. І сьогодні вам рецепт з неї, з вас сердечко♥️
Інгредієнти
Рецепт розрахований на 2 порції.
фета – 300 г, мед – 30 г, оливкова олія – 30 г, волоські горіхи – 40 г, кедрові горіхи – 30 г, чебрець – 1⁄2 ч л +сіль/перець – за смаком.
Запечений сир фета в духовці покроковий рецепт
1. Фету викладаємо у форму, застелену пергаментом або фольгою, виливаємо зверху мед, змішаний з маслом, посипаємо сіллю, перцем і чебрецем, також викладаємо суміш орехов.
2. Запікаємо при 190 градусах 10 минут.
3. Примітка:
*Один з найпростіших, але класних рецептів в книзі. Станемо вашим улюбленим, проста і небанальна закуска до вина.
*Вибирайте не дуже м’яку фету.
*Це страва, до речі, легко може стати десертом, варто тільки додати зверху шматочки груші перед запеканием👌🏻
*Один з найпростіших, але класних рецептів в книзі. Станемо вашим улюбленим, проста і небанальна закуска до вина.
*Вибирайте не дуже м’яку фету.
*Це страва, до речі, легко може стати десертом, варто тільки додати зверху шматочки груші перед запеканием👌🏻