Домашня кесаділья зі свининою, сиром і помідорами

Як зробити домашню кесаділью зі свининою, сиром і помідорами рецепт простий. Ох і намучилася я сьогодні з цією зйомкою😄 Спочатку годину шукала пиво, яке в моїй голові неодмінно повинен бути присутнім в цій історії, потім ще годину намагалася сфотографувати щось, щоб було схоже на мій уявний референс. Я придумала, що мені потрібно зняти з жорстким світлом і на цьому тлі, але на ділі спершу виходило жахливо в’яло і нудно. Додала одне, інше, розшматувала кесаділью, нарізала сальсу, дістала халапеньки… І вийшло вже цікавіше😌 поділитися Рецептом я просто зобов’язана, так що фото все ж таки побачить світ😄

Інгредієнти

Пшеничні тортилії – 2 1/2 шт ріпчастої цибулі
1 великий болгарський перець
(Або дві половини перців різного кольору) Соус барбекю
Рвана свинина
1 помідор
Маринований халапеньо
30 гр натертого сиру

Домашня кесаділья зі свининою, сиром і помідорами покроковий рецепт

1. Обсмажити на олії цибулю, нарізану півкільцями. Прибрати його зі сковороди і на тому ж маслі обсмажити болгарський перець, нарізаний смужками. На половину тортильї намазати соус барбекю, викласти по черзі: Смажену цибулю, підсмажену солодкий перець, Рвану свинину, кільця помідора, кілька колечок халапеньо, присипати натертим сыром.
2. Скласти навпіл і покласти в розігрітий гриль. Обсмажити 3-4 хвилини, перевернути і ще трохи обсмажити. Рвана свинина. Шматок свинини близько 1кг (Підійде корейка, карбонад, вирізка). Укласти м’ясо в жароміцну форму. Натерти сумішшю улюблених спецій і солі і прибрати в холодильник на 3-8 години, щоб воно як слід промариновалось.
3. Після закінчення цього часу м’ясо у формі накрити фольгою і відправити випікатися в духовку на 130С на 4 години. М’ясо при смаженні має виділяти сік, але якщо раптом цього не буде, можна додати 1/3 склянки води в форму. Через 4 години проткнути м’ясо шпажкою щоб переконатися, що сік уже прозорий і м’ясо готово.
4. Змастити шматок соусом барбекю і запікати, не накриваючи ще 20 хвилин на 200С. Вийняти м’ясо з духовки і з допомогою двох вилок розібрати його на волокна. Змішати м’ясо з виділився соком.
5. Використовувати для бургерів, кесадільї, буріто і тп. Можна приготувати з ним Стир фрай і тп. Якщо м’ясо в холодильнику з-за великої кількості жиру буде злипатися, перед подальшим вживанням його можна розігріти в микроволновке.