Запіканка з млинців, жульєном і соусом морнэ

Запіканка з млинців, жульєном і соусом морнэ простий рецепт. Якщо приготуєте цю запіканку, то зрозумієте що смачніше нічого немає😅

Інгредієнти

Запіканка на 10 млинців

Млинці
Вершкове масло 120 гр
Яйця 2 шт
Жовтки 2 шт
Молоко 600мл
Борошно 240 гр
Сіль
Цукор 1-2 ст л

Жульєн
Гриби 300 гр
Куряче філе 300 гр
Масло вершкове
Сіль, перець
Цибулю

Соус Морнэ.
Масло вершкове 60 гр
Борошно 1,5 ст л
Вершки 10-20-% 250 мл
Курячий бульйон 60 мл (де варилося м’ясо)
Сир 100 гр

Яйця 2 шт+ вершки 250 мл, 10~20%+ сир натертий 60 гр.

Запіканка з млинців, жульєном і соусом морнэ покроковий рецепт

1. Масло розтопіть до коричневого кольору, у нього з’явиться горіховий запах і смак. Змішайте всі інгредієнти, і випікайте млинці. Якщо для вас буде густе тісто додайте ще молока.

2. Жульєн.
М’ясо відварити. Цибулю обсмажити з грибами на вершковому маслі, додати м’ясо, сіль перець. Зняти з огня.

3. Соус Морнэ.
Масло вершкове розтопити, додати борошно, перемішати, влити вершки і бульйон, варити 2 хвилини воно все загусне і додати сир, потім туди ж додати курку з грибами. начинка готова. Тепер беремо млинець , тонким шаром розподіляємо начинку, згорнути в рулетик, і розрізати на шматочки, я ділила на три частини. викладаємо у форму для запікання. І заливаємо зверху заливкой.

4. І в духовку на 180С, хвилин 15, потім коли все готово, зверху я додала моцареллу.

Відео рецепт 👇