Заварні тістечка кільця з сирним кремом простий рецепт.
Інгредієнти
Вам знадобитися:
✔️125 г води
✔️125 г молока
✔️2 г солі
✔️8 г цукру
✔️100 г вершкового масла
✔️150 г борошна
✔️240-260 г яєць
⠀
Кракелин:
✔️75 г вершкового масла
✔️90 г коричневого цукру
✔️90 г борошна
⠀
Крем:
✔️430 г жирного сиру
✔️100 г цукрової пудри
✔️250 г вершків 33%
Заварні тістечка кільця з сирним кремом покроковий рецепт
1. Воду і молоко змішати з цукром, сіллю і нарізаним кубиками маслом. Зняти з вогню і всипати всю заздалегідь просіяне борошно. Ретельно розмішати, щоб не залишалося сухих борошняних вкраплень. Гаряче тісто перекласти в чашу міксера або у велику глибоку миску. Остудити до 60С. За трохи додаємо яйця в гаряче тісто.
⠀
Після того, як додано останнє яйце і отримана потрібна консистенція, тісто треба дуже ретельно вимісити міксером або спатулой. Викласти тісто в кондитерський мішок. Відсадити кільця однакового розміру зубчастої насадкою. Зверху по розміру кільця вирізати кракелин. Випікати при постійній температурі 170С-175С, до коричнево-золотистого цвета.
⠀
Після того, як додано останнє яйце і отримана потрібна консистенція, тісто треба дуже ретельно вимісити міксером або спатулой. Викласти тісто в кондитерський мішок. Відсадити кільця однакового розміру зубчастої насадкою. Зверху по розміру кільця вирізати кракелин. Випікати при постійній температурі 170С-175С, до коричнево-золотистого цвета.
2. Кракелин:
Борошно і коричневий цукор, барвник змішати з холодним маслом, нарізаним шматочками, замісити тісто, відразу розкачати між двома листами пекарської папери (дуже тонко, макс. 2 мм!), заморозити. Насадкою такого ж діаметру, як кільце, вирізати кружки із замороженого кракелина.
Борошно і коричневий цукор, барвник змішати з холодним маслом, нарізаним шматочками, замісити тісто, відразу розкачати між двома листами пекарської папери (дуже тонко, макс. 2 мм!), заморозити. Насадкою такого ж діаметру, як кільце, вирізати кружки із замороженого кракелина.
3. Крем:
Сир і цукрову пудру змішати разом. Вершки збити, обережно ввести в сирну масу. Наповнити кільця. Насолоджуватися! 😘
Сир і цукрову пудру змішати разом. Вершки збити, обережно ввести в сирну масу. Наповнити кільця. Насолоджуватися! 😘
Відео рецепт 👇