Жульєн з грибами і куркою в булочках

Жульєн з грибами і куркою в булочках простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Булочки для бургерів
М’ясо (у мене курка)
Печериці (можна будь-які гриби)
Вершки 200 мл від 20%
Крохмаль (0.5 стл)
Сир (у мене сулугуні)
Сушені трави, часник

Жульєн з грибами і куркою в булочках покроковий рецепт

1. Смажимо цибулю 2 хв., курочку 5 хв., додаємо вершки 20% і вище + 0.5 стл крохмалю (розвести у воді, щоб соус не расслаивался), тушкуємо 10 хв. не невеликому вогні під крышкой.

2. Фаршируємо начинкою булочки, зверху посипаємо сиром (у мене сулугуні подобається як він плавиться), 180 гр. 15 мин.

3. Готово!

Відео рецепт 👇