Як зробити Злакове гарбузове печиво з в’яленою вишнею та джемом рецепт простий в духовці 🌿 Сьогодні багато зустрічають понеділок на домашньому режимі з віддаленою роботою. Думаю, це відмінний привід зайнятися своїм харчуванням і готувати більше корисних смачних страв. Слідкуйте за сториз – буду ділитися рецептами 💫 І пропонуємо рецепти смачного і швидкого у приготуванні печива: злакове, на гарбузовому пюре.
Інгредієнти
⁃ вівсянка довгого варіння, 130 гр
⁃ арахісова паста, 100-110 гр (дивіться по консистенції тесту, щоб добре лепилось печиво)
⁃ гарбузове пюре (гарбуз відварити і пюрировать блендером), 35 гр
⁃ насіння соняшникове, 30 гр
⁃ в’ялена вишня (можна замінити на родзинки), 40 гр
⁃ сироп топінамбура, 25 гр
⁃ вода, 50 мл
⁃ джем, будь-який за бажанням (краще густої консистенції)
Злакове гарбузове печиво з в’яленою вишнею та джемом покроковий рецепт
1. Обсмажити вівсянку і насіння разом на сухій сковороді до золотистого кольору. Змішати арахісову пасту, сироп топінамбура, воду і гарбузове пюре, додати цю суміш до обсмаженою вівсянці з семечками.
2. Замісити тісто, вмішати в нього в’ялену вишню. Сформувати печиво діаметром ~ 1 див. Викласти печиво на деко, на лист пергаменту. Сформувати в центрі печива невелике поглиблення, покласти туди джем.
3. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів, 8-10 хв. ДАТИ ОХОЛОНУТИ!!! печиво стане щільним, і тільки потім знімати його з противня.