Ачаров плав вірменський плов з полби і грибами

Як зробити смачний домашній Ачаров плав вірменський плов з полби і грибами печерицями рецепт.

Інгредієнти

2 склянки полби (hachar)
400 гр печериць
1 цибулина
50 гр вершкового масла
50 соняшникової олії
мелений перець червоний і чорний
cօль за смаком

Ачаров плав вірменський плов з полби і грибами покроковий рецепт

1. Дрібно ріжемо цибулю, підсмажуємо. Потім додаємо, печериці заздалегідь розрізані ( можна і окремо на хвилин 5 зварити) підсмажуємо з цибулею і додаємо червоний і чорний перец.

2. Додаємо миту полбу і перемішуємо протягом 3-4 минуты.

3. Додаємо 5 склянки кип’яченої води, солимо і варимо до готовності. Готуйте і їжте на здоров’я!

Відео рецепт 👇