Аджика з кабачків з томатною пастою, часником і перцем

Ділюся з вами рецептом аджики з кабачка, кабачок овоч нейтральний і відмінно вбирає смаки інших овочів. Як зробити Аджику з кабачків з томатною пастою, часником і перцем рецепт простий. Хто пробує цю аджику, то дивується, сто вона з кабачка, дуже смачна. Не гостра, можна просто на хлібець, відмінно до шашликів! Років 5 закриваю за цим рецептом і дуже задоволена.

Інгредієнти

✔️очищені від товстої шкіри і насіння кабачки 3 кг
✔️380 гр томат паста, розведена в 1 літрі води або 1,5 кг томатів+4 ст л томат пасти
✔️часник 100г
✔️червоний гострий перець 1 чл перемелений або 2 стручки гострого
✔️болгарський перець 4 шт
✔️1 склянку ростить масло без запаху
✔️1 склянка цукру
✔️сіль 2 ст ложки
✔️оцтова есенція (не оцет!) 1 ст ложка

Аджика з кабачків з томатною пастою, часником і перцем покроковий рецепт

1. Кабачки та інші овочі помити і почистити при необхідності. Порізати на шматочки, овочі пропускаємо через м’ясорубку або в кутере (комбайні)- помідори, перець, перець гострий, перець болгарський, часник – перемешать.
2. Додати сіль, цукор і масло, оцтова есенція, перемішати. Накриваємо кришкою і варимо з моменту закипання 30 хв, періодично помішуючи. Закатати в стерильні банки.
3. Поки закатываете аджику тримайте на хв потужності плити. Вихід 11 банок по 0,5 літра, зберігати в темному місці. Приятного!