Аджика з морквою і яблуками на зиму в домашніх умовах

Готуємо одну з наших улюблених аджик на зиму. Аджика з морквою і яблуками на зиму в домашніх умовах простий рецепт. Виходить смачно, не дуже гостро, вона добре поєднується з м’ясом або просто на хліб 👌

Інгредієнти

💥помідори 3 кг.,
💥яблука (можна ранетки) 0,5 кг.,
💥морква 0,5 кг.,
💥перець болгарський 0,5 кг.,
💥цибуля ріпчаста 0,5 кг.,
💥перець гіркий 100 гр.,
💥часник 200 гр.,
💥цукор 200 гр.,
💥олія рослинна 500 мл,
💥сіль 1 ст.л. з гіркою

Аджика з морквою і яблуками на зиму в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Для початку подрібнюємо часник і відставляємо його вбік. Всі овочі пропускаємо через мясорубку.

2. У каструлю наливаємо масло, виливаємо підготовлену масу, додаємо сіль, цукор і варимо 2 часа.

3. За 5 хвилин до готовності додаємо часник, проварюємо і розкладаємо по чистим сухим банкам.

4. Обов’язково спробуйте приготувати, нам смачно, нехай буде смачно і вам!

Відео рецепт 👇