Апельсинове печиво які тануть у роті

Як зробити апельсинове печиво які тануть у роті простий рецепт в духовці. Запевняю Вас, Ви здивуєте всіх, вони неймовірно смачні, обов’язково приготуйте

Інгредієнти

🔸Вершкове масло м’яке – 125 гр.
🔸Яєчний жовток-1 шт.
🔸Цукрова пудра -80 гр.
🔸Цедра 1 апельсина
🔸Пів чашки меленого мигдалю ( можна інші горіхи)
🔸Борошно – 180-200 гр. ( дивитися по консистенції )

Цукрова суміш для обмакувания:
🔸Цукор – 2 ст. л
🔸Цукрова пудра -2 ст. л
🔸Ванілін

Апельсинове печиво які тануть у роті покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти і сформувати м’яке пісочне тісто, далі відправити тісто на 30 хв в холод Після розповісти як показано на відео, сформувати печиво у формі підкови і відмикати в духовку на 12-15 хв при 180°.

2. Далі дати печеньям злегка охолонути, і в теплому вигляді вмочити в цукрову суміш, будьте акуратні, печиво дуже м’які, можуть поламатися, дайте у цьому випадку ще трохи охолонути. ⠀

3. Залишається тільки налити чашку чаю і насолодитися смаком смачних печенек.