Шоколадний тарт пиріг з вершками

Як зробити Шоколадний тарт пиріг з вершками рецепт 🍩 Хочеться сказати коротко про головне. Про головне десерті цього липня. Чому саме він? Все просто. Просто Смачно! Просто геніально! Просто шоколад! Відкусивши шматочок і зазнавши насолоди, навіть може промайнути думка, що все це дуже Смачно! Женіть її геть. Поняття “шоколад” і “занадто” абсолютно несумісні! ⠀Сумісні в цьому рецепті тільки обволікаючі, теплі, оксамитові ноти темного шоколаду. ⠀
Його глибокий, м’який смак – це справжня любов. Можливо, що саме ваша. Дізнатися всі напевно допоможе приготування. Спробуйте дивовижне поєднання текстур: ніжне, розсипчасте пісочне тісто, вологий, танучий шоколадний ганаш і хрусткі обсмажені лісові горіхи. І ви дізнаєтеся, яка Мрія на смак. Коротше, з цього тексту добре зрозуміло, як же сильно я люблю свою роботу. Каюсь, грішний, чого і вам бажаю. Живіть Смачно! Готуйте тарт!

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно 200 г
Мигдальна борошно 50 г
Розпушувач 5 р
Цукор 125 г
Масло вершкове 125
Яйце 1 шт.
Сіль 4 г

Для ганаша:
Шоколад чорний 300 р
Вершки 33% 250 мл

Шоколадний тарт пиріг з вершками покроковий рецепт

1. Змішати в глибокій мисці борошно+мигдалеву борошно+розпушувач+цукор+сіль+сл.масло. Змішати в крихту, додати 1 яйце і замісити тісто. Зробити корж, закрити плівкою і покласти в холодильник на 2-3 години. Потім розкачати тісто завтовшки 3-4 мм, викласти у форму з бортами, прибрати зайве ножем, виделкою проколоти тісто по всій площади.
2. Покласти зверху папір для випічки, на неї висипати квасоля, щоб тісто не піднімалося і випекти корж при температурі 180 г, близько 10 хвилин. Потім, прибрати папір з квасолею і готувати ще 10-15 хвилин до золотистого кольору. Вийняти з форми, дати добре остыть.
3. Вершки закип’ятити в сотейнику, додати в них колотий шоколад і зняти з плити. Дати постояти 1 хвилину, розмішати лопаткою до однорідності. Залити в готове тісто і поставити в холодильник мінімум на 4 години. Перед подачею прикрасити обсмаженою фундуком.