Апельсиновий чізкейк з випічкою і шоколадним печивом

Як зробити апельсиновий чізкейк з випічкою і шоколадним печивом рецепт простий. Ну все, вистачить є торішню їжу, пора б приготувати щось смачне і освіжаючий 🍊

Інгредієнти

(форма 18 см):

ОСНОВА:
200 грам шоколадного печива, 70 грам вершкового масла.

ЧІЗКЕЙК:
240 грам сиру в брикеті, 100 грам сметани, 150 грам цукру, 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю/борошна, 1 яйце.

АПЕЛЬСИНОВИЙ ШАР:
2 апельсини, 100 г води, 20 г желатину, 3 столові ложки цукру за бажанням.

КБЖУ на 100 грам 326/9/12/45

Апельсиновий чізкейк з випічкою і шоколадним печивом покроковий рецепт

1. ОСНОВА:
1. Печиво подрібнюємо в крихту і додаємо расторопное вершкове масло. Добре перемішуємо.
2. Викладаємо у форму, утрамбовується і прибираємо в бік. Готуємо чизкейк.

2. ЧІЗКЕЙК:
3. Сир, сметану, цукор і яйця перемішуємо з допомогою блендера до однорідної маси. Додаємо крохмаль і ретельно перемішуємо.
4. На основу з печива викладаємо сирну масу.
5. Відправляємо чізкейк в духовку, попередньо розігріту до 160 градусів, приблизно на 35-40 хвилин. Після цього залишаємо остигати чізкейк в духовці до повного охолодження. Готуємо апельсиновий слой.

3. АПЕЛЬСИНОВИЙ ШАР:
6. Желатин замочити у воді і залишити набухати)
8. Апельсини прокатати по столу, так легше видавити сік), потім вичавити сік.
9. Сік виливаємо в сотейник і прогріти до гарячого стану. Як тільки сік добре нагрівся викладаємо набряклий желатин, і варимо, поки желатин повністю не розчиниться. Важливо, щоб маса не закипіла. Охолоджуємо до кімнатної температури.
10. Виливаємо апельсиновий шар на остиглий чізкейк і прибираємо на ніч холодильник.

4. Чізкейк виходить ніжний, ароматний і дуже освіжаючий. Саме оно.

Відео рецепт 👇