Апельсиновий курд з крохмалем і жовтками

Як зробити Апельсиновий курд з крохмалем і жовтками рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

• 2 апельсин (сік і цедра)
• 25г кукурудзяного крохмалю
• 50мл води
• 80г цукру
• 3 жовтки
• 30г вершкового масла

Апельсиновий курд з крохмалем і жовтками покроковий рецепт

1. Натерти на дрібній тертці цедру апельсинів і вичавити сік. Сік і цедру помістити в каструлю і поставити розігріватися. Змішати крохмаль з цукром і водой.
2. Влити в апельсиновий сік. Варити на невеликому вогні 2-4 хвилини, постійно заважаючи венчиком.

3. Додати жовтки, варить ще 1 хвилину, заважаючи віночком. Вимкнути вогонь, додати вершкове масло і перемішати. Дати остыть.