Тістечка з манго і маракуї з кремом і ореховами коржами

Як зробити Тістечка з манго і маракуї з кремом і ореховами коржами рецепт простий. Так, не люблю я вересень. І школа тут не причому. Школу я завжди любила, і мої діти теж, до речі ♥️ Ну по-перше, зоканчилось літо, по-друге, скоро мені стукне одне кругле чесло 🙈 ну і по-третє, скоро зима 😭 Так, мені тільки літо і сонце подавай, так! Але! Є один великий плюс в цьому у всьому. Можна в режимі нон-стоп приготувати всілякі смаколики. Ну по-перше – відсутність талії вже не так лякає, а по-друге, треба піднімати собі настрій ♥️ наприклад таким тістечком з манго- маракуї з ніжним кремом і ореховами коржами.

Інгредієнти

Тісто
Масло вершкове 120 г
Цукор 120 р
Яйце 2 шт
Сметана 70 г
Борошно 180-200 р
Кешью 70 р
Розпушувач 4 р
Сіль 1г

Конфі
Пюре манго 150 р
Пюре маракуї 50 р
Свіже манго 150 г (спіле)
Цукор 70 г
Пектин nh 3 р

Крем
Жовток 1 шт
Цукор 30 г
Кукурудзяний крохмаль 20 р
Молоко 130 р
Ванільна паста
Білий шоколад 120 р
Маскарпоне 250 р

Тістечка з манго і маракуї з кремом і ореховами коржами покроковий рецепт

1. Тісто.
Збити м’яке масло з цукром. Додати яйця, продовжуючи збивати. Додати сметану, перемішати, додати просіяне борошно, сіль, розпушувач. В самому кінці подрібнені горіхи. Вийде м’яке тісто як дуже густа сметана. Викласти на пергамент і розрівняти шпателем в прямокутник товщиною 2-3 мм. Випікати в розігрітій до 180 С духовці 20-22 хвилини до золотистого кольору. Гарячий корж відразу ж нарізати на потрібні за розміром смужки і залишити до повного остывания.

2. Конф.
З’єднати 2 види пюре з цукром і довести до кипіння. Додати шматочки манго. Пектин перемішати з чайною ложкою цукру, і дощиком посипати на конфі інтенсивно перемішуючи. Готувати протягом хвилини. Накрити плівкою в контакт, остудити і до складання прибрати в холодильник.
3. Крем.
Жовток змішати з цукром і крохмалем, додати гаряче молоко. Готувати до загустіння. Зняти з вогню і додати шоколад і ванільну пасту. Перемішати, пробити блендером до гладкої емульсії. Накрити плівкою в контакт і повністю остудити. 250 г заварний основи з’єднати з маскарпоне і збити до пишної консистенции.

4. Збірка.
На кожну смужку пісочного коржа нанести рівним шаром конфі і крем. Скласти один на одного, вирівняти по краях кремом (залишити трохи крему для прикраси) і прибрати в холодильник, краще на ніч. Прикрасити кремом, горіхами кешью і суміжній маракуей.