Апельсиновий мармелад Паддінгтона простий рецепт. Готується простіше простого, а потрібно всього 2 інгредієнта.
Інгредієнти
апельсини – 1 кг
цукор – 500 г
Апельсиновий мармелад Паддінгтона покроковий рецепт
1. З усіх апельсинів знімаємо цедру з допомогою дрібної терки. Самі апельсини нарізаємо на маленькі кусочки.
2. Цедру і шматочки перекладаємо в глибоку каструлю і з допомогою заглибного блендера подрібнюємо все до однорідного состояния.
3. Ставимо на вогонь трохи вище середнього, додаємо цукор і варимо приблизно 1 годину, регулярно помешивая.
4. Як тільки побачите, що маса загусла і схожа на мармелад, можна вимикати. Апельсиновий мармелад готов.
Відео рецепт 👇