Апельсиновий мармелад Паддінгтона

Апельсиновий мармелад Паддінгтона простий рецепт. Готується простіше простого, а потрібно всього 2 інгредієнта.

Інгредієнти

апельсини – 1 кг
цукор – 500 г

Апельсиновий мармелад Паддінгтона покроковий рецепт

1. З усіх апельсинів знімаємо цедру з допомогою дрібної терки. Самі апельсини нарізаємо на маленькі кусочки.

2. Цедру і шматочки перекладаємо в глибоку каструлю і з допомогою заглибного блендера подрібнюємо все до однорідного состояния.

3. Ставимо на вогонь трохи вище середнього, додаємо цукор і варимо приблизно 1 годину, регулярно помешивая.

4. Як тільки побачите, що маса загусла і схожа на мармелад, можна вимикати. Апельсиновий мармелад готов.

Відео рецепт 👇