Як смачно зробити Апельсиновий муссовый торт «Три Шоколаду» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт «апельсинові три шоколаду».
Інгредієнти
Бісквіт-брауні:
– Яйця С1 – 2 шт.
– Цукор – 80 гр.
– Вершкове масло – 80 гр.
– Темний шоколад – 60 гр.
– Борошно – 70 гр.
– Розпушувач – 1/2 ч. л.
– Цедра апельсина – 15 гр.
Для мусу:
– Шоколад апельсиновий – 100 гр.
– Шоколад кавовий – 100 гр.
– Шоколад темний – 70 гр.
– Цукрова пудра – 110 гр.
– Вершки 33-35%- 200 гр.
– Сирний сир – 400 гр.
– Масло вершкове 72,5% – 50 гр.
– листової Желатин – 10 гр.
Апельсиновий муссовый торт «Три Шоколаду» покроковий рецепт
1. Бісквіт-брауні:
1. Збити вершкове масло з цукром, додати яйця, розтопити шоколад в мікрохвильовці імпульсами і додати до рідких інгредієнтів. Вливати 1 ст. л. апельсинового соку.
2. Просіяти до масі борошно і розпушувач, ретельно замішати тісто. В кінці додати цедру апельсина.
3. В розігріту до 190 градусів духовку поставити бісквіт на 20-25 хвилин, готовність перевірити шпашкой.
1. Збити вершкове масло з цукром, додати яйця, розтопити шоколад в мікрохвильовці імпульсами і додати до рідких інгредієнтів. Вливати 1 ст. л. апельсинового соку.
2. Просіяти до масі борошно і розпушувач, ретельно замішати тісто. В кінці додати цедру апельсина.
3. В розігріту до 190 градусів духовку поставити бісквіт на 20-25 хвилин, готовність перевірити шпашкой.
2. Для мусу:
1. Листовий желатин заливаємо холодною водою і залишаємо набухати. Потім розтоплюємо в мікрохвильовці 10 секунд.
2. Холодні вершки збиваємо до м’яких піків з цукровою пудрою (прим. 5 хвилин) і додаємо вершковий сир, знову збиваємо до однорідності.
3. Далі додаємо вершкове масло кімнатної температури і желатин. Розмішуємо до однорідності. Поділяємо на 3 однакові порції. У мене вийшло по 240 гр.
4. Шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці в кілька етапів. Кожну чашу з шоколадом розігрівати окремо!
5. Кожну порцію шоколаду перемішуємо з вершковою масою до однорідної консистенции.
1. Листовий желатин заливаємо холодною водою і залишаємо набухати. Потім розтоплюємо в мікрохвильовці 10 секунд.
2. Холодні вершки збиваємо до м’яких піків з цукровою пудрою (прим. 5 хвилин) і додаємо вершковий сир, знову збиваємо до однорідності.
3. Далі додаємо вершкове масло кімнатної температури і желатин. Розмішуємо до однорідності. Поділяємо на 3 однакові порції. У мене вийшло по 240 гр.
4. Шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці в кілька етапів. Кожну чашу з шоколадом розігрівати окремо!
5. Кожну порцію шоколаду перемішуємо з вершковою масою до однорідної консистенции.
3. Збираємо торт:
* На дно кондитерського кільця укладаємо бісквіт, зверху заливаємо мус з темним шоколадом. Прибираємо на 5-10 хвилин у морозилку схопитися.
* Далі вливаємо кавовий мус і апельсиновий мус, також прибираємо в морозилку.
6. Для апельсинового желе: апельсиновий сік – 150 гр., листовий желатин – 5 гр., цукор – 40 гр. Нагріваємо апельсиновий сік з цукром до його повного розчинення. Додаємо замочений і набряклий желатин. Прибираємо на 10-15 хвилин у холодильник. Вливаємо желе на торт і ставимо десерт в холодильник на ночь.
* На дно кондитерського кільця укладаємо бісквіт, зверху заливаємо мус з темним шоколадом. Прибираємо на 5-10 хвилин у морозилку схопитися.
* Далі вливаємо кавовий мус і апельсиновий мус, також прибираємо в морозилку.
6. Для апельсинового желе: апельсиновий сік – 150 гр., листовий желатин – 5 гр., цукор – 40 гр. Нагріваємо апельсиновий сік з цукром до його повного розчинення. Додаємо замочений і набряклий желатин. Прибираємо на 10-15 хвилин у холодильник. Вливаємо желе на торт і ставимо десерт в холодильник на ночь.
Відео рецепт 👇