Арахіс в карамелі для начинки торти

Як зробити арахіс в карамелі для начинки торти рецепт простий. Арахіс в карамелі або карамелізований арахіс, одна з найбільш бажаних начинок в прошарку торта👌 Не набридає і не приїдається, ось вже довгий час і думаю що популярності своєї навряд чи втратить. Аж надто смачне це поєднання, карамель і арахіс😋 Підходить така начинка, для дуже багатьох десертів, з різних видів тіста. Хоча є її можна в принципі і ложкою як окремий десерт до чаю або кави👌 Приготувати цю смакоту простіше простого.

Інгредієнти

Арахіс 200 грам
Цукор 200 грам
Вершкове масло 30 грам
Вершки або жирне молоко 200 мл

Арахіс в карамелі для начинки торти покроковий рецепт

1. У сотейник або сковороду з товстим дном висипати цукор, на середньому вогні, дочекатися, поки він повністю не розтопиться і придбає бурштиновий колір. Важливий момент: перемішувати сироп не потрібно, просто іноді злегка струшуйте посуд для рівномірного нагріву!

2. Додайте олію, добре перемішайте. Потім введіть підігріті вершки або молоко. Варити 2-3 хвилини на дуже повільному вогні. Додайте в гарячу карамель арахіс і потримайте на вогні ще 1-2 минуты.

3. Арахіс повинен бути обсмаженою і підсушеним заздалегідь🙌🏻 Домашня карамель з арахісом готова. Всім приємного чаювання 🤗

Відео рецепт 👇