Арахісовий торт на сковороді з сирним кремом

Як зробити Арахісовий торт на сковороді з сирним кремом рецепт простий. Від нього у вас точно сосочки відваляться 🤪🔥гармата гарматна , він такоооой просочений та без просочення, м’який , просто тане в роті . Нікого не залишиться байдужим , а шматочки арахісу доведуть вас до піків задоволення 💯%

Інгредієнти

БЖУ на 100 гр – 140/10.8/7.2/9.9

Арахіс смажений – 38гр
Арахисовпя Паста -30 гр
білок – 2 шт
вівсяне борошно – 60 г
кефір 1% – 70 гр
розпушувач – 1/2 ч. л.
підсолоджувач, ванілін – за смаком
Яблучне пюре Фруто няня – 50 гр

Для крему:
м’який сир 0% – 250гр
рікотта Unagrande – 50гр
підсолоджувач, ванілін – за смаком
куркумін ( нат.барвник) за бажанням

Арахісовий торт на сковороді з сирним кремом покроковий рецепт

1. Арахіс подрібнюємо в блендері в крихту. Змішуємо всі інгредієнти для коржів і випікаємо кожен корж на а/п сковороді ( у мене вийшло 5 шт) на повільному вогні під крышкой.
2. Всі інгредієнти для крему перемішуємо. Кожен корж змащуємо кремом і прикрашаємо наш тортик.
3. Можна їсти відразу , але я справи вечора , а вранці вже наслаждалась.