Аргентинське печиво Альфахорес з вареним згущеним молоком

Аргентинське печиво Альфахорес з вареним згущеним молоком простий рецепт класичний.

Інгредієнти

180 г борошна,
120 г кукурудзяного крохмалю,
100 г м’якого злив.масла,
70 г цукру,
50 г молока або вершків,
1,5 ч. л. розпушувача,
1/3 ч. л. солі,
варена згущене молоко,
кокосова стружка.

Продукти кімнатної температури.

Аргентинське печиво Альфахорес з вареним згущеним молоком покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром і сіллю. Додати яйце і молоко, збити. Змішати борошно, кукурудзяний крохмаль і розпушувач. Всипати в масляну суміш, замісити. Тісто прибрати в холодильник на 30-60 мин.
2. Розкачати між двох аркушів пергаменту товщиною 5-7 мм, Вирізати кругле печиво. Випікати при 180 гр. 7 хв. Печиво повинно залишитися светлым.
3. Дати охолонути на решітці. Промазати печиво вареним згущеним молоком. Тонким шаром вареного згущеного молока змастити боки і обваляти в кокосовій стружке.