Як приготувати Баклажанну ікру на сковороді з помідорами, цибулею і морквою рецепт простий швидкого приготування. Вона виходить дуже смачною, з насиченим ароматом. Страву можна подати як закуску в салатнику або на скибочці чорного хліба. Перед вживанням ікру слід добре охолодити.
Інгредієнти
Баклажани – 2 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт
Помідори свіжі – 2 шт
томатна Паста – 2 ч. л
Вода 60-100 мл
Цукор щіпка
Сіль, перець – за смаком;
Часник – 2 зубчики
Зелень петрушки
Баклажанна ікра на сковороді з помідорами, цибулею і морквою покроковий рецепт
1. Баклажани нарізати, посолити і дати постояти 10 хвилин, злити сік, що утворився. Цибулю і моркву нарізати і обсмажити до мягкости.
2. Додати баклажани і тушкувати 30 хвилин під кришкою. Далі додати натерті помідори і томатну пасту, як тільки рідина випарується додати спеції, сіль, зелень і дрібно нарізаний чеснок.
3. Перемішати, потримати на вогні пару хвилин і заморська ікра готова 👌