Баклажани запечені з моцарелою і томатами в духовці простий рецепт. Давно хотіла поділитися з вами рецептом цих ЗАПАМОРОЧЛИВИХ БАКЛАЖАНІВ 🍆 так-Так, вони прекрасні у всьому! Бруду мало, готуються швидко і дуууже смачні – про такі рецепти кажуть: «розум отъешь»! І це чиста правда) p.s. І даремно ви не проголосували за рецепт фаршированих кабачків з куркою, всі хто пробував – всі в захваті! 😉😉
Інгредієнти
2 середніх баклажана
400 г очищених помідорів
200 г моцарели
1 зубчик часнику
пармезан
сіль, перець за смаком
оливкова олія
свіжий базилік або кінза
Баклажани запечені з моцарелою і томатами в духовці покроковий рецепт
1. баклажани Розрізаємо на половинки, нарізаємо по діагоналі м’якоть і відправляємо в духовку розігріту до 200°С на 30 минут.
2. Тепер готуємо томати: на розігріту сковороду наливаємо трохи оливкового масла, додаємо два зубчики часнику, потім дрібно нарізані томати (цілком підійдуть і з банки), солимо-перчимо і додаємо улюблені специи.
3. Дістаємо запечені баклажани, ложкою приминаем м’якоть і кладемо всередину приготовлені помидоры.
4. Зверху додаємо шматочки моцарели і відправляємо в розігріту до 200°С ще на 15 хвилин. Дістаємо, посипаємо пармезаном і насолоджуємося!!! І не забудь додати е зелень!!!