Бананово муссовая прошарок для торта

Бананово муссовая прошарок для торта рецепт простий. Неймовірно ніжна, повітряна прошарок з банана прикрасить будь торт😋. Підійде як до шоколадному бісквіту так і до ванільного.

Інгредієнти

на форму 18/20 см

Желатин -10 гр
Вода -55 гр
Банани -200 гр
Сах пудра -40 гр
Лім сік-8 гр
Вершки -200 гр33%
Барвник за бажанням

Бананово муссовая прошарок для торта покроковий рецепт

1. Желатин залити холодною водою і прибрати в холодильник на 15/20 хвилин до повного набухання. Банан розім’яти виделкою, додати цукрову пудру і лимонний сік пробити заглибним блендером, можна просто виделкою, тоді в прошарку будуть відчуватися шматочки банана.

2. Вершки збити до легких пінки і з’єднати з бананом. Набряклий желатин розтопити на водяній бані до рідкого стану (не нагрівати, просто розтопити) влити в загальну масу і перемішати, при бажанні додати пару крапель жовтого красителя.

3. Залити у форму прибрати в морозилку на 6/8 годин. Ставити в торт у замороженому виде.

Відео рецепт 👇