Як зробити Баранину з чорносливом в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
700 гр баранини
5-6 шт картоплі
2 шт ріпчастої цибулі
паприка, чорний перець, сіль
50-70 мл соняшникової олії
8-10 шт чорносливу
Баранина з чорносливом в духовці покроковий рецепт
1. На сковорідці підсмажуємо цибулю, потім шматочки баранини, під час піджарки додаємо спеції. Картоплю ріжемо кубиками відправляємо в миску , потім смажену цибулю і баранину приєднуємо до картоплі , добре перемішуємо і викладаємо на деко або у формочки , (якщо хочете окремо подавати можна і в керамічний горщики).
2. В жаровню я налила трохи води і мої форми поставила у воду , щоб вони перебували в духовці . Зверху постелила мокрим пергаментным листом, щоб не згоріло наше блюдо і направила в духовку на 180С рівно на 90 хвилин, потім прибрала пергаментний аркуш і вклала внутр заздалегідь порізаний чернослив.
3. Відправила ще раз в духовку до золотистої скоринки. При подачі додаємо кінзу . ‼️ чорнослив разом відразу не ставлю, тому що досвід показав, що коли він так довго мліє, змінюється колір картоплі і баранины.
Відео рецепт 👇