Як смачно зробити Бенто торт на день мами з вишнею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Такий тортик стане відмінним подарунком своїми руками до Дня Матері
Інгредієнти
Бісквіт:
1 яйце С1
40г цукру
7г вершкового масла
16г борошна
5 г какао
4г кукурудзяного крохмалю
1г розпушувача
щіпка солі
Начинка:
100г вишні
20г цукру (за смаком)
1чл кукурудзяного крохмалю+1ст л води
Сироп:
20г цукру
20г води
Крем:
230г сирного сиру
90г вершків 33%
60г цукрової пудри (за смаком)
Бенто торт на день мами з вишнею покроковий рецепт
1. Для бісквіта збити яйця з дрібкою солі до піни. Частинами додати цукор і збити близько 5 хв. Просіяти сухі інгредієнти і перемішати лопаткою. Ложку тіста додати до розтопленого вершкового масла і змішати. Повернути до загальної маси тіста і швидко змішати лопаткою. Вилити тісто в кільце (10см), огорнуте фольгою. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хв до сухої палички. Охолодити і вирізати з кільця ножом.
2. Розрізати навпіл з допомогою волосіні або ножа. Верхівку можна обрізати. Для начинки змішати вишню і цукор і нагріти. Крохмаль змішати з водою і додати до вишні. Варити пару хвилин, помішуючи, до загустіння. Охолодити. Для крему змішати холодний сир, пудру і холодні вершки. Збити міксером пару хвилин до об’єднання. Крем повинен вийти гладким і стабільним. Для сиропу нагріти воду з цукром, поки цукор не розчиниться. Охладить.
3. Корж покласти на квадрат паперу для випічки і просочити сиропом. Відсадити крем і зробити бортик з крему. Викласти начинку. Накрити другим коржем і просочити. Торт з усіх боків змастити тонким шаром крему. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 2 години. Покрити торт залишилися кремом і вирівняти. Зробити напис і прибрати насититися в холодильник на ніч. Перенести торт у коробочку.
Відео рецепт 👇