Як зробити смачний Бенто торт з ягідним конфі і крем-чізом в домашніх умовах рецепт простий ❤️ ⠀ Це порційний торт в еко-упаковці вагою до 500 м і діаметром 7 – 12 см, який можна подарувати з будь-якого приводу і без приводу, як знак уваги 🎁 ⠀ 📌Вперше ці торти стали робити в Кореї і здобули Всесвітню популярність. ⠀ Для упаковки використовуються ланч-бокси з цукрового очерету. До кришечці кріпиться ложка, за необхідності свічка. ⠀ Головний принцип таких тортів – 2 коржа, начинка крем. Вони мінімалістичні за стилем, можна додати тільки напис ❤️
Інгредієнти
БІСКВІТ:
1 яйце
70 г цукор
30 г молоко
70 г борошно
2 г розпушувач
10 р рослинну олію
Ягідне КОНФІ:
120 г чорна смородина
30 г цукор
10 р кукурудзяний крохмаль
КРЕМ-ЧІЗ:
400 г кисломолочного сиру
100 г вершки 33%
60 г цукрова пудра
ПРОСОЧЕННЯ бісквіта:
100 г вода
30 г цукор
Бенто торт з ягідним конфі і крем-чізом покроковий рецепт
1. БІСКВІТ:
Яйце з цукром збити до пишноти. Борошно з розпушувачем просіяти і додати до яєчної суміші. Молоко нагріти до 40° і додати до нього рослинне масло, ввести все в яєчну суміш. Виливаємо тісто у форму і ставимо на 20 хвилин при температурі 180° в розігріту духовку. Охолодити у формі, виймаємо, загорнути у харчову плівку і прибираємо в холодильник на 3 часа.
Яйце з цукром збити до пишноти. Борошно з розпушувачем просіяти і додати до яєчної суміші. Молоко нагріти до 40° і додати до нього рослинне масло, ввести все в яєчну суміш. Виливаємо тісто у форму і ставимо на 20 хвилин при температурі 180° в розігріту духовку. Охолодити у формі, виймаємо, загорнути у харчову плівку і прибираємо в холодильник на 3 часа.
2. Ягідне КОНФІ:
Чорну смородину викладаємо в сотейник, додаємо цукор і уварюють до загусання, вводимо крохмаль, розмішуємо до розчинення і охолоджуємо до кімнатної температуры.
Чорну смородину викладаємо в сотейник, додаємо цукор і уварюють до загусання, вводимо крохмаль, розмішуємо до розчинення і охолоджуємо до кімнатної температуры.
3. КРЕМ-ЧІЗ:
Всі інгредієнти змішуємо на високій швидкості до объединения.
Всі інгредієнти змішуємо на високій швидкості до объединения.
4. ПРОСОЧЕННЯ бісквіта:
у сотейнику Закип’ятити воду, додати цукор, розмішати до розчинення, остудить.
у сотейнику Закип’ятити воду, додати цукор, розмішати до розчинення, остудить.
5. ЗБІРКА торта:
Бісквіт розрізати вздовж на 2 коржі, просочити. На корж викласти крем з бортиками, у поглиблення викласти половину конфі, накрити коржем, викласти крем, разровнять.
Бісквіт розрізати вздовж на 2 коржі, просочити. На корж викласти крем з бортиками, у поглиблення викласти половину конфі, накрити коржем, викласти крем, разровнять.