Як смачно зробити Безе на паличці на Новий Рік простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Безе – найпростіший спосіб порадувати дітей, здивувати родичів або почати вже заробляти на десертах. Щоб приготувати безе, потрібні всього лише білок і цукор. Меренге можна надати практично будь-яку форму, а значить, можна відсадити як прості безе-завитки, так і зробити складні дизайни.
Дуже раджу подружитися з меренгою, тому що це базовий крок в освоєнні кондитерського справи. Цим ми і займемося! Я сьогодні дам рецепт безе на найпростішою меренге – французької. Але він, звичайно, з секретиком!
Так що даю вам рецепт на мільйон! Тому відразу ставте ❤️ і зберігайте в закладки! А ще обов’язково напишіть пару слів в коментарях – зворотній зв’язок мені завжди важлива і приємна!
Дуже раджу подружитися з меренгою, тому що це базовий крок в освоєнні кондитерського справи. Цим ми і займемося! Я сьогодні дам рецепт безе на найпростішою меренге – французької. Але він, звичайно, з секретиком!
Так що даю вам рецепт на мільйон! Тому відразу ставте ❤️ і зберігайте в закладки! А ще обов’язково напишіть пару слів в коментарях – зворотній зв’язок мені завжди важлива і приємна!
Інгредієнти
90 г курячого білка (це 3 білки від яєць кат. С1)
1 г лимонної кислоти
160 г цукру
20 г цукрової пудри
Безе на паличці на Новий Рік покроковий рецепт
1. Білок теплий або кімнатної температури збити на середній швидкості до утворення пивний або мильної піни. Додати лимонну кислоту і 1/3 частина цукру, збивати на середній швидкості до ущільнення меренги.
2. Додати ще 1/3 цукру, далі збивати до ущільнення. Останню частину цукру змішати з пудрою, додати в меренгу і збивати до жорстких пиков.
3. Пудра забере зайву вологу при сушінні. Відсадити безе на пергамент або силіконовий килимок. Підсушити в духовці на 80-90С близько 2-5 годин в залежності від розміру безе.