Білково масляний крем на швейцарській меренге

Як зробити Білково масляний крем на швейцарській меренге рецепт простий. Здається, що зараз готуватися до дня закоханих зарано. Але ж потрібно опрацювати рецепт, опублікувати пропозицію, оформити попереднє замовлення… Тому починаємо публікувати ідеї до 14 лютого вже зараз, щоб ви встигли все це зробити. Я використовувала масляний крем, ви можете взяти інший: головне, щоб він добре тримав форму. Крем-чіз не підійде, його не можна поміщати в морозилку!

Інгредієнти

Білок 60 р
Цукру 112 р
Вершкове масло 150 г
Барвник

Білково масляний крем на швейцарській меренге покроковий рецепт

1. Білок з цукром помістити на водяну баню. Нагріти, помішуючи, до розчинення цукру. Зняти з лазні і збити меренгу до м’яких піків. По 1 ч. л. не припиняючи збивати, додати м’яке вершкове масло.

2. Крем спочатку буде трохи рідким, це нормально, продовжуйте збивати. Він повинен дуже впевнено тримати форму. Розкласти крем по чашечці і додати жиророзчинний барвник. Якщо хочете підфарбувати водорозчинним, додайте його на етапі приготування меренги.

3. Отсадите за допомогою насадки сердечка і приберіть в холодильник до застигання (щоб їх можна брати руками). Викладіть боковину торта сердечками ❤ Дуже простий і ефектний декор на 14 лютого готовий!

Відео рецепт 👇