Як смачно зробити Білокачанна капуста по корейськи по домашньому швидкого приготування простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Всі інгредієнти можна на свій смак зменшити або збільшити.
Капуста 1300 гр
Морква 400 гр
(Я просто зважила ,щоб мати на увазі пропорції )
Спеції на це кількість капусти і моркви:
1 ст. л. Солі
1 ст. л. цукру
1 ст. л. Сушена паприка
1 ст. л. Мелений коріандр
1 ч. л. Куркуми
3-5 зубчики часнику
5 ст. л оцет 9%
Раст. масло 150 мл
Білокачанна капуста по корейськи по домашньому швидкого приготування покроковий рецепт
1. 🥬 Капусту нарізати не дуже дрібно. Посипати сіллю, перемішати. 🥕 Моркву натерти на тертці і додати до капусти. Потім 3-5 зубчиків часнику через прес. І посипати спеціями. Масло підігріти (розпалити).
2. Все залити гарячим маслом і ретельно перемішати. 🧂 Якщо для вас не вистачає солі або кольори, можна додати за смаком .
3. Також можна додати на свій смак гострий перець Чилі, як свіжий, так і сушений. 🧂Куркума особливо смаку не дає, вона більше для красивого цвета.
Відео рецепт 👇