Бісквітне печиво Мадлен з глазур’ю простий рецепт. Виглядає просто чудово, а на смак ще краще)).
Інгредієнти
Для Печива 9-12 штук
Яйця 2 шт
Цукор 60 гр
Масло вершкове (розтоплене) 70-80 гр
Цедра одного лимона
Борошно 100 гр
Для глазурі:
10 гр соняшникової олії
1 шоколадна плитка
Бісквітне печиво Мадлен з глазур’ю покроковий рецепт
1. Яйця збити з цукром близько 5 хв., щоб маса вийшла біла та пишна
Додати борошно, цедру лимона, олію і перемішати. Залити тісто в кондитерський мішок і наповнити форми для печива, залишивши 1-2 мм до кінця. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 10-13 хв. Як тільки печиво по краях почнеться рум’янитися – діставайте. Можете проткнути зубочисткою і перевірити на готовность.
Додати борошно, цедру лимона, олію і перемішати. Залити тісто в кондитерський мішок і наповнити форми для печива, залишивши 1-2 мм до кінця. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 10-13 хв. Як тільки печиво по краях почнеться рум’янитися – діставайте. Можете проткнути зубочисткою і перевірити на готовность.
2. Для глазурі:
Розтопити на водяній бані шоколад, додати масло і перемешать.
Розтопити на водяній бані шоколад, додати масло і перемешать.
3. Заливаємо у форму трохи шоколаду (у мене 1,5 чайні ложки в кожну) після ставимо печиво назад і трохи притискаємо. Поставити в холодильник на годину-дві. Або в морозилку на 15 хв. Все готово 🥰
Відео рецепт 👇