Гарбузовий пиріг з яблуками і горіхами ПП

Як приготувати смачний Гарбузовий пиріг з яблуками і горіхами ПП рецепт простий. Цей торт з вологими гарбузовим бісквітами, начинкою з горіхів і м’яких яблучок з карамельним смаком і вершковим кремом просто вразив усіх моїх гостей 😍 Спробуйте і ви приготувати 👇

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г: 154/8.9/6,5/15,5

🎃 Гарбузове бісквіти
Гарбуз, нарізані кубиками – 230 р
Кефір – 100 г
Апельсин. цедра – 1 ч. л.
Яйце С1 – 5 шт
Эритрит – 30 г (можна без)
Борошно рисова – 70 р
Крохмаль кукурудз. – 60 р
Мигдальна борошно – 30 р
Розпушувач – 10 г
Кориця – 1-2 р
Волоські горіхи (дрібно порубати) – 30 г
Сахзам за смаком
⠀⠀
🍏 Карамелизованные пряні яблука
Зелені яблука – 300 г (в очищ.вигляді)
Лимонний сік – 1 ст. л.
Вода – 50 мл
Сироп топінамбура – 40 р
Кориця – 0,5 ч. л.
Эритрит – 40 г (можна без)
Волоські горіхи – 20 г
⠀⠀
🎃Крем:
Рікотта – 300 г
Сир м’який – 450 р
Молоко сухе знежирене. – 50 г
Сахзам за смаком

Гарбузовий пиріг з яблуками і горіхами ПП покроковий рецепт

1. Гарбузове бісквіти.
Нарізати гарбуз, запекти в мікрохвильовій печі 7-15 хв до м’якості. Пробити блендером з кефіром, цедрою і сахзамом. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки збити до побіління. Ввести гарбузову масу, перемішати лопаткою. Змішати сухі інгредієнти і просіяти в гарбузову масу. Збити білки з эритритом до міцних піків. Ввести в тісто. Вмішати горіхи. Розподілити за трьома формами 16-18 см (у мене силікон). Випікати в розігрітій до 170 гр. духовці 20-30 хв. (до проби на суху шпажку).Остудити, загорнути в харч. плівку і прибрати в холодильник на ночь.

2. Карамелизованные пряні яблука.
Яблука нарізати на дрібні кубики, збризнути лимонним соком. Перекласти з іншими інгредієнтами в сотейник і тушкувати до м’якості яблук. Відкинути на сито, залишився сироп використовувати для просочення. Горіхи дрібно порубати, змішати з яблуками. Начинка готова.
3. Крем:
Змішати все блендером, прибрати в холод до использования.

4. Збірка:
Укласти перший корж на підкладку, просочити яблучним сиропом, обернути ацетат. плівкою, підігнати розсувне кільце під діаметр бісквіта. Зробити кільце з крему, викласти всередину 1/2 яблучно-горіхової начинки. Покласти другий бісквіт і повторити.Останній бісквіт промазати зверху кремом, закрити харч.плівкою і прибрати в холодильник хв. на 5-6 ч.

Відео рецепт 👇