Бісквітне печиво савоярді дамські пальчики домашні

Спробувавши зробити один раз самим, ви назавжди забудете про покупному печиво. Як зробити Бісквітне печиво савоярді дамські пальчики домашні рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

яєчний білок – 3 шт. (105г)
яєчний жовток – 2 шт (50г)
60 г цукру
50 г борошна
30 г цукрової пудри

Бісквітне печиво савоярді дамські пальчики домашні покроковий рецепт

1. Збити білки з половиною цукру (30 р, додавати поступово) до піків. Збити жовтки з цукром до білої піни В жовток просіяти борошно Перемішати лопаткою до однородности.

2. Ввести в жовткову масу в білкову. Акуратно перемішати лопаткою. За допомогою кондитерського мішка викласти тісто на пергамент у вигляді смужок. Присипати цукровою пудрою через сито.

3. Випікати при температурі 180° ,12-15 хв, до золотистого кольору. Це печиво можна зберігати в закритому контейнері або в звичайному пакті до 2х тижнів при кімнатній температурі. Також печиво можна замораживать.

Відео рецепт 👇