Бісквітний пиріг з кремом і полуницею простий рецепт.
Інгредієнти
Для бісквіта:
2 яйця
80 г цукру
80 г борошна
⠀
Крем:
200 г кисломолочного сиру
80 мл вершків 33%
40-50 г цукрової пудри
⠀
Сироп:
3 год л цукру
50 мл води
⠀
полуниця
полуничне желе + 200мл води
Бісквітний пиріг з кремом і полуницею покроковий рецепт
1. Для бісквіта збити яйця з цукром, додати борошно. Перелити тісто у форму 22-24 см (у мене 22). Випікати при 170 градусах ~30хв. Після остудити і вийняти з формы.
2. Для сиропу об’єднати воду і цукор, прокип’ятити кілька хвилин, остудити перед використанням. Просочити бісквіт сиропом, зверху викласти крем, надіти щільно прилягає кільце або форму і пройтися по крему ложкою, щоб не було пустот.
3. Викласти полуницю, як на відео👆🏻 і залити желе, розведеним в окропі. Відразу прибрати десерт в холодильник на 1,5 години. Після того, як желе застигне, дістати, прикрасити м’ятою і розрізати на кусочки.