Як зробити смачний Бісквітний пиріг з мандаринами рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Форма 25 см ⠀
– 4 яйця⠀
– 90 г цукру⠀
– 150 мл молока⠀
– 80 г рослинного масла⠀
– 300 г борошна⠀
– 10 г розпушувача⠀
– ванільний цукор⠀
– 8-9 мандаринів ⠀
Бісквітний пиріг з мандаринами покроковий рецепт
1. Яйця з цукром збити міксером до пишної піни.⠀ Додати масло і молоко, перемішати.⠀ Борошно, розпушувач і ванілін перемішати і до яєчної суміші просіяти.⠀
2. Мандарини очистити від шкірки, розрізати навпіл поперек. ⠀ Дно форми злегка присипати цукром, викласти половинки мандаринів зрізом вниз, зверху вилити тісто, розрівняти.⠀
3. Випікати в розігрітій до 160С духовці 45-50 хвилин.⠀ Готовий пиріг гарячим перевернути на тарілку так, щоб мандарини виявилися сверху.