Як зробити Бісквітний рулет з яблуками простий рецепт. Повітряний, ніжний рулет виходить дуже смачним! Готується швидко з мінімальної кількості інгредієнтів.
Інгредієнти
– Яйця 5 шт;
– Сіль щіпка;
– Цукор 120 гр;
– Ванільний цукор 8 гр;
– Рослинна олія 70 гр;
– Борошно 120 гр.
– Яблука 700 гр (очищених);
– Кориця (за бажанням) 1 ч. л.
Бісквітний рулет з яблуками покроковий рецепт
1. Яйця з сіллю збиваємо міксером до утворення пухирців (2 хвилини). Додаємо цукор і ванільний цукор. Збиваємо до побіління маси і збільшення (7-10 хвилин). Вливаємо олію, перемішуємо лопаткою або міксером на низькій скорости.
2. Просіваємо борошно і також акуратно перемішуємо. Яблука очистити від шкірки і серцевини, натерти на крупній тертці. Деко застелити пергаментним папером. На неї викласти яблука і розрівняти. Посипати корицею. На яблука вилити тісто, разровнять.
3. Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 25 хвилин. Виймаємо деко з духовки. Бісквіт накриваємо пергаментним папером, перевертаємо і гарячим звертаємо в рулет з допомогою паперу. Руками намагаємося не трогать.
4. Залишаємо згорнутим в папері до повного охолодження. Прикрашаємо за бажанням: цукрова пудра, шоколад, карамель…… Я розтопила шоколад, змішала його з рослинним маслом, помістила в кондитерський мішок і нанесла на рулет. Готуйте із задоволенням. Буду рада вашим коментариям і фотоотчетам.
Відео рецепт 👇